keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

15. Brushes

Nämä mun ihanat yksisarvis-siveltimet ovat olleet nyt käytössä jo hetken aikaa, mutta ovat niin kauniit, että ansaitsevat silti maininnan täälläkin! Tilailen jonkun verran Wishiltä ja Aliexpressiltä sekä eBaysta irtoripsiä ja siveltimiä, ym. kauneushömppää. Hinnat ovat huomattavasti esimerkiksi Sokosta halvemmat ja laatu yleensä oikein passeli. Jostain (pahimmillaan) kertakäyttöisistä ripsistä joutuu Suomessa pulittamaan joskus toista kymppiä, kun eBaysta saa täysin vastaavia 19 sentillä. Toki kotimaista on kiva suosia ja näin, mutta jossain menee pienituloisen opiskelijan kipuraja. Valitettavasti.

Näistä siveltimistä taisin Wishillä maksaa posteineen muistaakseni 6 euroa. Värejä ja pakkauskokoja oli vaikka mitä, mutta tuo vaaleanpunainen ja pronssi iskivät muhun eniten! Tarvitsin myös lähinnä puuteri- ja aurinkopuuteri-, sekä poskipunasivellintä, joten 5 kappaleen pakkaus oli riittävä.

Siveltimet oli pakattu hyvin ja ne saapuivat parissa viikossa. Karvoja ei ole toistaiseksi lähtenyt yhtään ja siveltimet ovat pysyneet hyvässä kunnossa! Toki tuo valkoinen kärki nappaa jonkun verran meikkiä itseensä ja muuttuu beigeksi, mutta pesulla ne saa taas puhtaiksi. Harjakset ovat älyttömän pehmeät, joka voi olla plussa tai miinus. Tuntuu välillä, että sivellintä saa pyöritellä puuterirasiassa raivolla, että niihin tarttuu väriä. Toisaalta ei tule niin herkästi levitettyä liikaa esimerkiksi aurinkopuuteria.. Mulla on myös tällä hetkellä käytössä kakkumainen puuteri, joten irtopuuterin kanssa tilanne voi taas olla eri!

Wish ja muut kiinakaupat ovat kivoja, koska tuotteita on mitä kekseliäämpiä ja kauniimpia erilaisia, ja hinnat ovat usein todella edullisia. On kuitenkin hyvä muistaa, että jos diili vaikuttaa liian hyvätlä ollakseen totta, se harvoin on. Itse en kauheasti viitsi tilata esimerkiksi vaatteita, koska halvat rätit ovat todennäköisesti myös tosi halvan näköisiä. Ja "kalliimpien" ja laadukkaampien tuotteiden kanssa se on sitten ihan sama ostaa ne rätit H&M:ltä. Pidän kiinatuotteissa sellaista 5-10 euron rajaa aika maksimina, enempää en pöljästä roinasta (joka saattaa vieläpä hukkua jonnekin matkalla) viitsi maksaa.

Kannattaa myös ottaa pitkät postitusajat huomioon: jos tarvitset juhliin ripset huomiseksi, ne kannattaa ehkä ostaa sieltä Sokokselta. Itse en kamalasti jaksa vahdata postilaatikolla, pikkupaketit tipahtavat sieltä sitten kun tipahtavat. Toistaiseksi olen kuitenkin saanut aina juuri sitä, mitä olen tilannut, eikä yksikään tuote ole jäänyt lopulta saapumatta!


xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti