perjantai 20. lokakuuta 2017

40. Where have you been?

Syytän ylioppilaskirjoituksia. Ja elämää aikuisena. Rakas siskoni tosiaan halusi lainata läppäriäni yo-kokeisiinsa, ja muuta konetta kun en itse tällä hetkellä omista, ei ollut oikein mahdollisuutta kirjoittaa mitään. Sisko toivottavasti kirjoittikin sitten..hyvin.

Tässä onkin ehditty jo käydä Tallinnassa, sisustaa, leikata hiukset, tappaa yksi orkidea, pitää tuparit, käydä leffassa ja treenata ja ja olla_hitosti_töissä. Koulussa ollessa sitä ei muistanutkaan, miten työt työmatkoineen vievät kyllä ihan leijonanosan päivästä. Ja sitten jos haluaa urheilla, tehdä evästä, nukkua tai vaikka siivota, menee se päivä aika lailla siinä. Meidän liike kun on vielä ma-su aamusta iltaan auki, on kyllä turha haaveilla mistään tarkoin rytmitetystä elämästä.

Kohta täytyykin alkaa taas suunnitella, mitä sitä ensi syksynä haluaa elämällään tehdä. Toki nyt on hyvä näin, eikä mua haittaa yhtään olla pientä hetkeä vaan ihan rehellisesti töissä. Tuolta kun ei tarvitse kauheasti kantaa hommia kotiin, eikä yleensä edes jäädä ylitöihin. Ne työt ei tekemällä lopu, ja suurin osa kyllä odottaa sitten seuraavaan päivään.
Oriola-sotku aiheutti toki hieman harmaita hiuksia koko työporukalle, eikä tilanne vieläkään ole ihan hallinnassa. Meidän apteekkari sai kuitenkin aika hyvin sumplittua lääkevarastot niin, ettei kovin monelle tarvinnut sanoa, ettei tuotetta tällä hetkellä ole saatavilla. Itse perusterveenä en onneksi joutunut stressaamaan omasta puolestani, mutta kyllä se ajatuksena vähän kylmäsi, kun esimerkiksi aivoverenkiertoa parantava lääke, jolle ei rinnakkaisvalmistetta ole, alkoi käydä vähiin. Näin yhtenä pienenä esimerkkinä. Parhaimmillaan tukusta toki sitten tuotiinkin lääkkeitä taksilla, aamuyön pikkutunteina. Tarve on kuitenkin niin suuri, ettei pari taksimatkaa läheskään korvaa niitä kymmeniä, satoja laatikoita ja tuotteita, jotka jäivät puuttumaan kokonaan. Ja sitten tietysti ne laatikot, jotka me silmät kiiluen syöpälääkkeiden toivossa avattiin, mutta joista paljastuikin tyyliin jotain koiran matolääkkeitä ja rakkolaastareita.. Onneksi mun ei tarvitse selvittää laskutusasioita!

(Kuvat jotain randomeja mm. tältä hiljaiselon ajalta..)

xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti