sunnuntai 5. marraskuuta 2017

42. Like Sunday morning

En erityisesti ole aamuihminen, koska tykkään valvoa myöhään. Ja sitten kuitenkin rakastan aamuja. Edessä vielä koko päivä ja kaikki mahdollisuudet, sekä kuppi kuumaa kahvia. Parasta on tietenkin, jos herää aikaisin, eikä ole heti kiire jonnekin.

Kävin viikko sitten ystäväni luona Jyväskylässä viettämässä kolmen päivän vapaani. Käytiin FAFA'sissa iltapalalla, maisteltiin himassa viiniä, kuunneltiin musiikkia ja tehtiin lauantaina herkkuaamupala. (Jos joku on ollut yhtä sivistymätön kun minä, niin FAFA'sin bataattiranut. FAFA's ja bataattiranut. Ylipäänsä bataattiranut, mutta erityisesti ne FAFA'sin.)
Välillä tuntuu, että arkena viipottaa vaan hulluna paikasta toiseen ja jos tulee joku hiljaisempi hetki, alkaa vaan miettiä seuraavia tekemättömiä hommia, maksamattomia laskuja, tyhjää jääkaappia ja likaisia pyykkivuoria. Ei pysty kunnolla vaan olemaan ja lepäämään.


En tiedä onko muilla näin, mutta viikonloppuisin mood on ihan eri. Vaikka olisi töissä, tunnelma on jotenkin viikonloppumaisen rento, odottava. Ehkä asiakkaatkin ovat rennommassa mielentilassa, ja heillä on aikaa odottaa ja keskittyä siihen, mitä tulivat etsimään. Lauantai-illassa on jotain siistiä, vaikka makaisi senkin vaan kotona. Ehkä tieto siitä, että sunnuntaina saa nukkua pitkään?

Ainiin. Smoothiebowliin banaani, macaa, hunajaa ja paljon jäisiä mustikoita, loraus kookos-riisimaitoa. Mehuun appelsiinia, inkivääriä, sitruunaa ja porkkanaa. Täysjyväleivälle viipaloitu kananmuna, avocadoa ja ituja. Tummaa kahvia.

xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti