torstai 15. helmikuuta 2018

52. A Hundred Years

Vähän on taas hiljaiseloa pidellyt, etenkin viime viikonlopusta ja synttärijuhlista palautuessa..


Järjestettiin siis 10. helmikuuta neljän ystävyksen kesken 25-vuotisjuhlat, eli 100-v bileet! Mun kontolleni jäi vuokratilan tsekkaaminen sekä ruokien suunnittelu ja leipominen (yllättäen). Muut suunnittelivat ohjelman, hankkivat juomat ja hoitivat juoksevia asioita. Ja aikamoiset kemut saatiinkin aikaan! Lopulta en jaksanut edes lähteä jatkoille, vaan kipitin korkkarit jalassa kotiin viemään Olgaa ulos ja nukkumaan.

Paikalle saapuneet vieraat päästettiin ensin vähän seurustelemaan keskenään, mutta koska meidän kaveripiirit eroavat, haluttiin, että kaikki tutustuvat toisiinsa yli piirinrajojen. Siispä jaettiin ihmiset viiden hengen ryhmiin, joissa heidän tuli kilpailuhengessä suorittaa tehtäviä. Laitettiin porukka juomaan shotteja ja rakentelemaan viidestä pillistä yksi, jolla yhden jäsenistä piti juoda mukinsa tyhjäksi, muiden roikottaessa häntä nilkoista pää alaspäin.  Flip a cup:ia, sekä kuningasmukia unohtamatta. Kun tehtävät oli suoritettu, joukkue kruunasi maaliintulonsa istumalla täyteen puhalletun ilmapallon rikki.Seuraava tehtävä oli kuvatehtävä. Joukkueet valitsivat keskuudestaan yhden älypuhelimen, jolla yhteensä kymmenestä kuvatehtävästä tuli viidessätoista minuutissa suorittaa mahdollisimman monta. Tehtävät olivat luokkaa epäasiallinen tilanne, tinder-treffit ja neljä emojia. Kaikki ottivat tehtävät sopivalla huumorilla, mutta myös vakavuudella, joten saatiin ihan mahtavia kuvia aikaan!

Viimeisessä osiossa oltiin keksitty kymmenen kysymystä meistä järjestäjistä. Tuomaristo, eli me, pisteytti kuvat ja tietokilpailuvastaukset, ja voittajille jaettiin mainetta, kunniaa, mitalit sekä pokaali täynnä namia. Juhlien järjestäjänä saa aina vähän stressata, mutta vierailla taisi olla aikamoisen hauskaa. Järkkäilyn uuvuttavuudesta huolimatta mulla ainakin oli!

Jossakin kohtaa kamera jäi täysin paitsioon, ja kuvia tuli otettua vain puhelimella, mutta eikö sekin kerro vain prioriteettijärjestyksestä!xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti